Terug naar Nieuws

Schaatslessen voor kinderen

Gepubliceerd op:
Schaatslessen voor kinderen

Komend winterseizoen organiseert KNSB Gewest Drenthe/Groningen wederom schaatslessen voor kinderen.

De lessen vinden plaats vanaf 24 oktober 2020 in sportcentrum Kardinge in Groningen.
Bij het jeugdschaatsen is er aandacht voor het aanleren van de basisvaardigheden van het schaatsen, waarbij het plezier voorop staat.
De lessen zijn voor kinderen van 4 t/m 13 jaar.
Tijdens de lessen zijn er geen andere schaatsers op de baan, deze wordt volledig door ons afgehuurd.
De lessen worden verzorgd door een enthousiast team van gediplomeerde jeugdschaatsleiders en zijn op zaterdagochtend van 8.45 tot 9.45 uur.
Aan het einde van de lesperiode doen de kinderen mee aan het diplomaschaatsen, wat voor zowel kind als ouder een mooie happening is.

Tevens organiseren wij in de loop van het seizoen een ‘echte wedstrijd’. De kosten bedragen € 91.- voor 14 lessen, incl. diplomaschaatsen en een wedstrijd.
Informatie over lesdata, lestijd én inschrijven treft u aan op onze website:
www.knsbdrenthe.nl óf www.knsbgroningen.nl

Met sportieve groet,
KNSB Drenthe Groningen, TC Jeugdschaatsen
De Jeugdschaatsleiders


Mochten onverhoopt vanwege aangescherpte Coronamaatregelen de lessen niet door kunnen gaan, dan storten wij het inschrijfgeld terug van de niet afgenomen lessen met aftrek van onze vaste kosten á €15.-(o.a. verzekering en administratiekosten). 

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport
Wij hebben opnieuw een prachtig bedrag ontvangen van de Rabobank club support. Hiervoor willen we alle mensen die op ons gestemd hebben en de Rabobank hartelijk bedanken. Het bestuur.
 

Vrij schaatsen in Kardinge

Vrij schaatsen in Kardinge
Ook dit schaatsseizoen organiseerd het Gewest Groningen / Drenthe weer vrij schaatsen voor leden van ijsverenigingen. Door de corona maatregelen worden er wel strengere voorwaarden gesteld aan deelname. Zie onderstaande Data en voorwaarden.  De data in Kardinge (Groningen) zijn: Zaterda…