Terug naar Nieuws

Het skeeler seizoen met wedstrijdjes afgesloten.

Gepubliceerd op:
Het skeeler seizoen met wedstrijdjes afgesloten.

Op maandagavond 19 september is het skeeler seizoen afgesloten met wedstrijdjes voor alle deelnemende kinderen. Voor alle kinderen was er een mooie medaille na afloop. De ouders en kinderen zijn door de vereniging getrakteerd op ranja en koffie. Tevens is er afscheid genomen van Leendert Lentz als trainer van het skeeleren. Vanaf 2012 heeft Leendert de kar getrokken voor skeeleren op de baan in Alteveer. Hij heeft veel kinderen en ook volwassenen de techniek van het skeeleren bijgebracht. De waardering voor zijn inbreng was groot, er werden dan ook diverse presentjes aan hem aangeboden. Langs deze weg willen wij als ijsvereniging hem daarvoor nogmaals bedanken voor zijn inzet.

Helaas is het ons nog niet gelukt om voor het volgend seizoen in 2023 een nieuwe trainer te vinden. Wij zoeken iemand die met veel passie deze taak op zich wil nemen. Het zou enorm jammer zijn dat wij om die reden het niet voor elkaar krijgen het skeeleren door te laten gaan in Alteveer. Als je belangstelling hebt om je 1 of 2 avonden per week van april tot en met september in te zetten als trainer, neem dan contact op met het bestuur van de ijsvereniging. Het zou fantastisch zijn dat het skeeleren in Alteveer blijft bestaan, met name voor kinderen.

 

Rabo Clubsupport

Rabo Clubsupport
  Ook wij doen dit jaar weer mee met de Rabo Clubsupport. Wij zouden het waarderen dat u gaat stemmen op ijsvereniging “De Toekomst” Het geld wat we met deze actie ontvangen gebruiken wij voor het onderhoud van onze kantine, machines en pomphok. Met deze actie kunnen wij de contrib…
 

Bingo

Bingo
Ook dit seizoen organiseren wij weer acht bingo’s in de kantine van de ijsvereniging. De tweede bingo is op 19 oktober. Aanvang 19:30 De kantine is om 18.45 uur open! 12 Euro voor 10 ronden en 1 superronde.  2 Vlees prijzen en 1 tas levensmiddelen per ronde. Koffie en hapjes gratis.