Terug naar Nieuws

Evenemententerrein Alteveer veranderd van eigenaar.

Gepubliceerd op:

De Stichting Multifunctioneel Evenemententerrein Alteveer veranderd binnenkort van eigenaar. Het bestuur van de stichting SMEA waarvan 2 mensen uit het bestuur van de ijsvereniging deel uit maken, hebben volgens de regels de baan aangeboden aan de Gemeente. Hierna gaan zij de stichting SMEA opheffen. Het bestuur van dorpsbelang en van de ijsvereniging De Toekomst hebben zich bij de gemeente Stadskanaal aangemeld om in de toekomst het beheer over te nemen. Op 12 februari is er met de gemeente overleg over de keuze tussen deze twee partijen.

 

Gezien de ervaring uit het verleden lijkt het vanzelfsprekend dat het beheer bij de ijsvereniging komt te liggen. Alle faciliteiten zoals stroom, water,  riolering, toiletten en kantine zijn in bezit van de ijsvereniging. Dit maakt het voor iedereen die in de toekomst gebruik van het terrein wil maken gemakkelijker om iets te organiseren. In het verleden moest er voor een evenement met 2 partijen gesproken worden over het gebruik en eventuele kosten.

 

We hopen dat de gemeente een verstandige keus maakt en de ijsvereniging de baan gunt.

Wij zullen een ieder die gebruik van het terrein wil maken verwelkomen en afspraken maken over de te organiseren activiteiten.

 

Het bestuur.

IJsvereniging “De Toekomst”

 

Henk Kip Gehuldigd.

Henk Kip Gehuldigd.
Tijdens de jaarvergadering op 2 april is Henk Kip gehuldigd voor zijn veertig jarig inzet als bestuurslid van de ijsvereniging. Door de voorzitter Bart Jonkers van het gewest Groningen en Drenthe werd Henk gehuldigd met een speld en oorkonde voor zijn veertig jarig inzet. Het bestuur van vereniging …
 

Rabobank bedankt.

Rabobank bedankt.
Rabobank bedankt voor deze prachtige bijdrage van de sponsor actie 2019 Deze bijdrage waar niemand op gerekend had, hebben we natuurlijk ook te danken aan de mensen die 59 stemmen aan ons gegeven hebben, allemaal hartelijk dank hiervoor. Wij rekenen volgend jaar weer op jullie steun.   …