Terug naar Nieuws

Bericht van: GTC Marathonschaatsen KNSB Gewesten Drenthe en Groningen

Gepubliceerd op:
Bericht van: GTC Marathonschaatsen KNSB Gewesten Drenthe en Groningen

Het verheugt ons, de GTC Marathonschaatsen van de KNSB Gewesten Drenthe en Groningen, U te kunnen mededelen dat wij de openingswedstrijd van de Daikin Marathoncup competitie hebben weten binnen te halen.

Deze wedstrijd wordt onder de naam Bouwselect Marathon verreden op zaterdag 21 oktober a.s. in Sportcentrum Kardinge te Groningen. (zie bijgaande digitale poster)

Daarnaast wordt op 23 december a.s. een tweede Daikin Marathon Cupwedstrijd verreden eveneens in Kardinge met 's middags voorafgaande het Nederlands Kampioenschap Marathonschaatsen voor Masters op kunstijs waarover ik U t.z.t. nader informeer.

De openingswedstrijd vond altijd plaats op de Jaap Edenbaan in Amsterdam en werd massaal bezocht, het zou mooi zijn als wij dit zouden kunnen evenaren.

Met sportieve groet,

GTC Marathonschaatsen KNSB Gewesten Drenthe en Groningen

 

Foto's

Downloads

Bekijk ook

2 December 2023 Het ijs groeit niet.

2 December 2023 Het ijs groeit niet.
2 nachtvorsten van 2 tot 3 graden onder 0 is bij lange na niet genoeg om een mooi ijsvloer te maken. Er ligt een dun laagje ijs waar je met de vinger door kunt prikken. De verwachting is dan ook dat het niet gaat gebeuren de komende dagen. Het is dus wachten op een goede vorst periode.
 

1 December 2023, het begin is er.

1 December 2023, het begin is er.
Deze ochtend de eerste 0,3 cm gemeten, maar daar moet nog 3 cm bijkomen. Wat gaat de winter doen, zelfs de weermannen en vrouwen weten het niet. Rustig afwachten dus totdat er genoeg ijs aangroei is. We blijven optimistisch de winter is nog maar net begonnen, als het nu niet lukt krijgen we zeker no…
 

Schaatsen in Kardinge voor leden van de Natuurijsverenigingen.

Schaatsen in Kardinge voor leden van de Natuurijsverenigingen.
Ook dit seizoen kan er weer gratis geschaatst worden in Kardinge, zie onderstaan bericht van het gewest Groningen/Drenthe.  Aan het Bestuur van de ijsvereniging  IJsvereniging de Toekomst in Alteveer      Geacht Bestuur   Er kan weer geschaatst worden! …