Terug naar Nieuws

4 sept 21 Succesvol skeeler clinic

Gepubliceerd op:
4 sept 21 Succesvol skeeler clinic

Op zaterdagochtend is door voormalig wereldkampioen Desley Hill inline skaten een gratis skeeler clinic gegeven voor kinderen. Deze kinderen kunnen allemaal al aardig skeeleren omdat ze elke maandag en donderdag skeelerles krijgen van onze trainer Leendert Lentz. De in Australie geboren Hill is sinds 2004 werkzaam in Nederland als inline skaten en schaatscoach van schaatstoppers als Kjeld Nuis, Irene Wust, de broers Mulder, Hein Otterspeer en nog veel meer. De 15 kinderen die meededen hebben volop genoten en nieuwe kennis opgedaan onder prachtige weersomstandigheden. De koffie en ranja is verzorgd door de ijsvereniging.

8 Sept 21 Scootmobiel middag, een geslaagd evenement.

8 Sept 21 Scootmobiel middag, een geslaagd evenement.
De Scootmobiel middag op de IJsbaan ‘De Toekomst’ in Alteveer was een geslaagd evenement. Wethouder Goziena Brongers opende de dag om 13 uur, waarna de 15 deelnemers in 3 groepen werden ingedeeld. Een groep startte binnen met een stukje theorie, de andere groep deed een hindernissen pa…
 

30 juni Knutsel spel dag.

30 juni Knutsel spel dag.
Ondanks de regen was het weer gezellig op de baan. De schooljeugd genoot met volle teugen op deze knutsel speldag. Zie foto's.