Terug naar Nieuws

Evenemententerrein Alteveer veranderd van eigenaar.

Gepubliceerd op:

De Stichting Multifunctioneel Evenemententerrein Alteveer veranderd binnenkort van eigenaar. Het bestuur van de stichting SMEA waarvan 2 mensen uit het bestuur van de ijsvereniging deel uit maken, hebben volgens de regels de baan aangeboden aan de Gemeente. Hierna gaan zij de stichting SMEA opheffen. Het bestuur van dorpsbelang en van de ijsvereniging De Toekomst hebben zich bij de gemeente Stadskanaal aangemeld om in de toekomst het beheer over te nemen. Op 12 februari is er met de gemeente overleg over de keuze tussen deze twee partijen.

 

Gezien de ervaring uit het verleden lijkt het vanzelfsprekend dat het beheer bij de ijsvereniging komt te liggen. Alle faciliteiten zoals stroom, water,  riolering, toiletten en kantine zijn in bezit van de ijsvereniging. Dit maakt het voor iedereen die in de toekomst gebruik van het terrein wil maken gemakkelijker om iets te organiseren. In het verleden moest er voor een evenement met 2 partijen gesproken worden over het gebruik en eventuele kosten.

 

We hopen dat de gemeente een verstandige keus maakt en de ijsvereniging de baan gunt.

Wij zullen een ieder die gebruik van het terrein wil maken verwelkomen en afspraken maken over de te organiseren activiteiten.

 

Het bestuur.

IJsvereniging “De Toekomst”

 

Rabobank Clubkas Campagne

                                           Ook dit jaar doen wij weer mee met de RABOBANK CLUBK…
 

Vrij schaatsen Kardinge

De KNSB organiseerd zoals ieder jaar weer vrij schaatsen voor leden op de ijsbaan van Kardinge. Er is nog 1 mogelijkheid om hier gebruik van te maken op: 16-02-2019  19:00 uur tot 21:00 uur  Toegang alleen op vertoon van de ledenkaart. Handschoenen en muts of helm zijn verplicht. &nbs…